Månedlige arkiver: november 2018

Judo for freds partnermøte 2018

Den 11 oktober dro Ole Moland og Torstein Midtlien som representanter for Judo For Fred (JFF), sammen med President i Judoforbundet, Jørgen Hillestad til New Delhi i India for årets partnermøte med Afghanske samarbeidspartnere.

Sikkerhetssituasjonen i Kabul er definitivt ikke noe bedre enn den var i 2017. Da så vi oss også nødt til å legge partnermøte til Delhi. Vi hadde selvfølgelig foretrukket å reise til Kabul for å besøke klubber og prosjekter selv, men våre Afghanske venner forteller om en svært utfordrende og vanskelig hverdag i Kabul. Nylig ble over 130 mennesker drept eller såret i forskjellige angrep i landet i forbindelse med valget i oktober, hvor flere av angrepene skjedde i Kabul. I september ble 26 mennesker drept av en selvmordsbomber i et angrep mot en bryteklubb.

Da er det likevel rørende å høre at det er ikke noe som vil stoppe våre fantastiske koordinatorer, trenere og venner i arbeidet med å gi barn og unge et tilbud om judotreninger. I lokaler som er alt for varme om sommeren, og alt for kalde om vinteren vises det til svært høy aktivitet og stort engasjement.

Fortsett å lese Judo for freds partnermøte 2018