Vil du slåss for frihet?

Judo for fred skal ha sitt årlige medlemsmøte lørdag 22. mars på Ullevål stadion, Oslo, og du er velkommen til å delta. Det skal velges nytt styre, og dette er din mulighet til å delta i og påvirke forbundets bistandsarbeid! Vi har flere spennende prosjekter i Afghanistan og i Zambia, og det er gode muligheter for å få reise både i inn- og utland for den som er interessert.

Judo for fred er én av NJFs komiteer og driver NJFs bistandsarbeid. JFF har månedlige styremøter, normalt via Skype. Dette fordi styrets medlemmer er bosatt i hele landet og noen er alltid på reise.

Arbeidet består mye i å forvalte midler vi mottar fra Norad og støttespillere over hele landet, planlegge, gjennomføre og rapportere utviklingsarbeidet innen judo i samarbeid med Norges idrettsforbund (NIF), samt markedsføre JFF.

Det er medlemsmøte en gang pr. år, normalt primo mars, hvor nytt styre velges og nye medlemmer har muligheten for å bli valgt inn i JFF-styret.

JFF har flere prosjekter under stadig utvikling i både Afghanistan og Zambia. Prosjektene er rettet mot barn og kvinner, da fortrinnsvis vanskeligstilte barn og kvinner.

For Afghanistan har vi partnermøte hvert år i India, dette pga. krigen i Afghanistan. Vi har derfor ikke mulighet for å sende folk til Afghanistan for tiden.

I Zambia har JFF nylig startet trening på 2 steder i Livingstone. Og her er det muligheter for frivillige til å reise ned en periode. Ta kontakt med oss hvis du ønsker dette. JFF vil betale flyreise. Dette er åpent for alle medlemmer av NJF.

Årets medlemsmøte foregår i møterommet til NJF på Ullevål stadion. Tidspunkt er lørdag 22.mars kl. 10. Er du interessert i å bli med i styret eller delta i JFFs arbeid på annet vis, benytt «Kontakt oss»-skjemaet i menyen over eller ta direkte telefonkontakt med JFFs valgkomité:

  • Geir Åstorp Reehorst, tlf. 911 77 895
  • Ole Moland, tlf. 911 72 367

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.