Kjøp Judo for fred- julekort

Judo for fred-julekortJudo for fred holder tradisjonen ved like, og selger også i år julekort. Dette er et alternativt julekort, hvor inntekten går til gatebarn i Afghanistan. Bestill årets julekort nå!

Et julekort koster kr 100 og er nok å dekke minst én judodrakt. Vi garanterer at pengene som samles inn gjennom julekortsalget kommer frem til gatebarna i Afghanistan. Ingenting går til administrasjon eller til å dekke utgifter.

Ønsker du å kjøpe kort, så send en e-post til marie@judoforfred.org. Fortell oss hvor mange kort du ønsker å kjøpe og adressen din, så får du kortene tilsendt i posten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.